demobiliteitsManager zakelijke vervoersoplossigen van de ret

Mijn collega’s reizen nu makkelijker, en mijn werkgever heeft geen gedoe met bonnetjes

 

Wat is deMobiliteitsManager?

DeMobiliteitsManager is een mobiliteitsoplossing met toegang tot het openbaar vervoer, OV-fiets, Greenwheels, taxi, parkeren en tanken. Medewerkers krijgen een mobiliteitskaart en de werkgever ontvangt maandelijks één overzichtelijke factuur van de reiskosten.

Wat levert deMobiliteitsManager op?

Minder administratie
Medewerkers hoeven niet meer voor te schieten en declaraties zijn niet meer nodig. De werkgever ontvangt één factuur met alle reiskosten en heeft via een online portal altijd een actueel overzicht.

Flexibele keuze van reizen
Met deMobiliteitsManager pas je het vervoersmiddel per dag aan afhankelijk wat je die dag gaat doen. De werkgever bepaalt welke middelen beschikbaar worden gemaakt via de mobiliteitskaart.

Bespaar op de reiskosten
De werkgever mag de btw (9%) aftrekken en schaft RET-abonnementen met een zakelijke korting aan. Met de tijdsbesparing op declaraties van medewerkers en de administratie kan een bedrijf tot 30% besparen op de mobiliteitskosten.
Wilt u weten wat deMobiliteitsManager voor uw organisatie kan betekenen?
Vraag één van de volgende mogelijkheden aan *
Ja, houd mij op de hoogte over ontwikkelingen, trends, cases en whitepapers over mobiliteit.
Ik ga akkoord met de actievoorwaarden.

* Via deze optie ontvang je een e-mail met informatie die je kunt doorsturen naar de persoon die zich binnen het bedrijf bezig houdt met de mobiliteit.